De scherpste prijs, gewoon bij Van den Brink IT

Content ManagementWat is content management?

Content management is alles wat te maken heeft met de inhoud van uw website, webshop of applicatie. Dit loopt uiteen van tekstbewerking tot bestandbeheer en databasebeheer. Dit moet natuurlijk zo eenvoudig mogelijk zijn voor iedereen. Vandaar het begrip CMS (Content Management System).

Een content management system is een applicatie die het mogelijk maakt om digitale content aan te passen vanuit een grafische interface. Op het gebied van webdesign en web development wordt dit systeem gebruikt om de content van een website of webshop aan te passen. Op deze manier kan een gebruiker teksten wijzigen, afbeeldingen plaatsen en pagina's beheren zonder tussenkomst van een websitebouwer.

 

Content management op onze manier

Het beheren van de content van uw eigen website en/of webshop? Wij maken het mogelijk op de eenvoudigste manier.

Met behulp van het door onszelf ontwikkelde CMS (Content Management System) kunt u eenvoudig uw complete website beheren en aanpassen naar wens. Wij maken uw maatwerk design en u kunt de totale website beheren en aanpassen zoals u wilt!

 

Functionaliteiten

Het systeem bestaat uit meerdere componenten om te zorgen dat u uw website volledig kunt beheren. Uiteraard bestaat dit systeem uit de volgende mogelijkheden:

 

Met ons CMS bieden we u flexibiliteit, gebruikersgemak en bespaart u een hoop kosten.

 


Het CMS dat Van den Brink IT heeft ontwikkeld om klanten de mogelijkheid te bieden om zelf teksten en andere content aan te kunnen passen is een centraal systeem dat regelmatig voorzien wordt van een update. U kunt het systeem vinden op het volgende adres: cms.vandenbrinkit.com.

Powered by Web-Lease